StreamSafe@PAGeluid

Professional Audio

Online communicatie is niet meer weg te denken in de wereld van nu. Covid 19 heeft onze wijze van communiceren, onze manier van werken ingrijpend veranderd, streaming is daar inmiddels een wezenlijk en onontbeerlijk onderdeel van geworden.

StreamSafe@PAGeluid bestaat uit een unieke set-up waarin alle benodigde techniek grotendeels is geïntegreerd. Dit systeem maakt -naast de gangbare internet aansluiting- gebruik van ‘bonding’ waarbij d.m.v. meerdere providers de meest optimaal gewenste streaming gerealiseerd kan worden.

StreamSafe@PAGeluid maakt gebruik van remote controlled camera’s, compact en onopvallend aanwezig. Middels integratie van de NDI | HX technologie is de beeldtechniek binnen afzienbare tijd gereed en operationeel.
Onbemande camera’s werken kostenbesparend, en met de onderscheidende techniek en compactheid dé ultieme AV- techniek van morgen.

U kunt kiezen uit meerdere opties: het aantal in te zetten camera’s, additionele bemande camera’s, streaming faciliteiten, met of zonder bonding techniek, registratie/recording. En dat alles volledig operationeel voor u geïnstalleerd, met of zonder bediening/begeleiding en aangevuld met onze professionele licht & geluidstechniek afdeling een compleet AVL concept, met één aanspreekpunt voor de geavanceerde AV techniek die uw evenement, bruiloft, of congres, lezing of afscheidsdienst bescheiden onderscheidend aanwezig u ontzorgt.

StreamSafe@PAGeluid, uw partner als het aankomt op kwaliteit in techniek en begeleiding, op inzet en betrokkenheid, bel of mail ons voor meer informatie op;

Mobiel: 0653238344
Mail: infopageluid@me.com